onsdag 6 februari 2013

Piller & pulver


Medan jag var inne på Acctive och köpte "trynet" så passade jag på att köpa på mig lite nya kosttillskott. Den 15-kilos-lådan med måltidsersättning som jag skopat i mig har tagit slut. Ojoj, det finns så mycket grejjer att välja på. (och allt ser ut som livsfarliga dopingburkar med flashig text)

Jag köpte:

 • En hink Muscle juice, en proteindrink med extra amniosyror. (den här tar jag för återhämtning och när jag blir attackhungrig).
 • En burk G-Bomb, som innehåller glutamin som är snällt mot tarmen och motverkar muskelnedbrytning.
 • En burk Greens,  vitaminer.
 • En kurk ZMA, som innehåller spårämnen som optimerar kroppens prodkution av testosteron.

Vi får se. Jag är inte helt såld på allt det här, men jag tänkte att jag skulle prova och se som det ger något positivt resultat. Jag återkommer.

Är det någon som läser här som använder kosttillskott och i så fall vilka? Någon som testat de som jag köpt? Erfarenheter? Positiv/negativt? Dela gärna en kommentar!

10 kommentarer:

 1. Jag kör på dessa:

  Alert FX (Koffein)
  Creatine FX (Extra uthållighet, tryck och återhämtning)
  Dietcarbs (ågglykemisk sockerart med fettförbrännande effekt)
  Isolate FX (Whey 100, rent protein)
  Omega FX
  Green Tea Extract (Innehåller EGCG som påverkar fettförbränningen)
  Mivitotal Plus (Multivitamin)
  BCAA Hardcore (förhindrar mental/ central utmattning)

  Den skillnaden jag har märkt är att jag är betydligt piggare under hela dagarna och återhämtad betydligt snabbare så jag fixar dubbla pass många dagar. Kreatin, BCAA som gör största skillnaden. Sen proteinet som hjälper att öka i massa. Men jag styrketränar bara, har ingen aning vad en multiman som du behöver och vad som kan funka

  SvaraRadera
  Svar
  1. ok, jag tog några på prov. proteinpulvret gillar jag för jag är ofta ute och rör på mig under dagarna och har inte tillgång till mellanmål och vill inte käka massa bullar.

   Radera
 2. Oj, nej, bara Omega 3-tillskott och vitamintillskott i form av Berocca. Det är väl säkert mycket Placebo över det hela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, som jag skrev ovan så gillar jag ändå pulvret, det avhjälper värsta hungern. Sen spårämnen, varför inte, den där G-Bomb tror jag inte att jag köper igen. Men det är ju kul att testa lite. Omega-3 äter jag redan, lite kalktabletter också eftersom jag inte äter mjölkprod. Tack för din input!

   Radera
 3. Jag är helt övertygad om att du klarar dig fint genom att äta ordentligt. Men lite Omega 3 och vitamin kör jag på ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, jag ska utvärdera resultaten och se om det blir ngt mer. /c-m.

   Radera
 4. Jag kör med mammas mat det funkar för mig :) Farida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag tänka mig! Lagar hon god mat? Hade jag haft mamma här skulle jag bulka torsk och rödspätta med potatis varjde dag... ;) Haha, tack för kommentaren! /c-m.

   Radera
  2. Ja, det är kurdisk mat hon lagar. Hon brukar även göra egen yoghurt och ost. Hon använder mycket grönsaker och olika typer av bönor. Oftast är det vegetariska rätter. Gott är det :)

   Radera
  3. Det låter jättegott, jag äter också mycket bönor, borde bli bättre på grönsaker. Vad häftigt att du gör egen yoghurt och ost! Gör du eget bröd också? Sånt där nane skeva, med kummin och sesam på?

   Radera