lördag 26 maj 2012

Resultat Luleå Stadsmara 2012

Foto: Patrik Häggqvist


C-M: 66e plats av 206 i motionsklassen. Tid: 01:44:40
3 min snabbare än förra året.
Inte det jag siktat på...
MEN JAG TYCKER ATT ALLA SOM STÄLLER SIG PÅ STARTLINJEN ÄR VINNARE!


Martin:
- En rolig tradition brukar vara med i Luleås 21km/10 km-lopp som går av stapeln varje år vid ungefär den här tidpunkten. I år fick jag stå bredvid och se alla svettas, frusta och plåga sig, då jag precis fått årets första förkylning. C-M kämpade tappert och tog sig i mål på egen rekord tid. Min komis Peter Hedin sprang med irriterande lätta steg in på 1. 35, vilket kan betecknas som suveränt då det var hans första tävling någonsin.

Grattis alla deltagare för er superprestation!

C-M:
Om UTMANINGEN
- The Running Gang tog hem segern! Grattis! C-M hade sikte på Marcus rygg större delen av loppet, Patrik låg långt före. Båda Running Gang-löparna slog C-M, ajajaj... men det bjuder jag på. Bra kämpat! Njut av segerns sötma!


19 kommentarer:

 1. Bra filmat och bra sprunget:) Får man en liten utläggning kring utmaningen Järnpöjkarna vs Running Gang? Hur gick det, hur kändes det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vill vi helst inte prata om!
   men all heder åt Running Gang!

   Radera
  2. Järnpöjkarna vs rumming gang blev inställt pga sjukdom. Men Patrik & Marcus sprang jättebra! Det kändes tungt.

   Radera
  3. Jag kan komma med en uppdatering.

   Magnus skadade knät för ett ca tio dagar sedan och kunde inte köra halvmaran. Markus (den tredje av de ursprungliga tre TRG) röck in på kort varsel trots träningsuppehåll). Jag drog på mig en monstersnuva i mitten av veckan (kan inte andas genom näsan utan nässpray) och övervägde att inte starta jag heller. C-M har snackat en hel del om sina 1:35 som ska ta sig runt på. Jag hade ingen aning om hur de skulle gå (på grund av snuvan) körde 20km på 90 förra veckan, men beslöt mig för att hålla tyst om det på grund av skadekänningar som gjorde att jag inte kunde springa i veckan...

   Martin hade ont i halsen (och då ska man inte springa)

   Jag funderade på att spela in en video i fredags då jag tog tillbaka allt som heter attityd och ödmjukast be om ursäkt för att jag varit så stor i munnen =)
   men nu när båda TRGs löpare, som båda hamnade innan Järnpöjkarna, inte ens får en blänkare i inlägget måste jag få gotta mig lite. 1:35:40 kom jag in på. Det var första gången jag sprang ett lopp på över milen.

   När utmanar ni nästa gång och vad blir distansen? Kanske en inofficiell stafett?

   Radera
  4. Bra jobbat Patrik och Marcus. Ni tog hem det! Jag har varit frånvarande och vi har inte kunnat uppdatera bloggen i den takt vi har velat, men klart att vi lägger in era resultat och uppmärksammar er!

   Vi har aldrig snålat med beröm för er prestationer här på bloggen, tvärtom. Sen har ni ju en egen sajt också... som ni uppdaterade 22 maj 2010 senast så ni kanske vill bragga där istället för att grina här? ;)

   Jag hade ett högt satt mål för mig själv, när vi gjorde upp om utmaningen så trodde jag att det var realistiskt, sen har det hänt en massa med jobb osv så dom där intervallpassen jag skulle pressa kom aldrig till stånd. Men jag ställde upp och jag säger Hatten av för The Running Gang!

   Tror inte att jag vill tävla mer internt/externt, för mig blev det lite ångestladdat när jag märkte att jag inte hade tid att köra så mycket som jag ville, ryggen blev dålig av för mycket asfaltslöpning och flera morgonar var jag så stel att jag inte ens fick på mig sockarna på morgonen. I fotsättningen kör jag mot mig själv som vanligt.

   Bra kört boys! Ser fram emot många fina pass ihop i sommar, särskilt rundan över Hägnan vill jag gärna köra igen!

   Kärlek & respekt. /c-m.

   Radera
  5. Haha, ja, vi satsar mer på löpningen än på webben, inga IT killar vi inte ;)

   Nä, skämt och sido, Ni fokuserar ju på tre sporter och vi bara på Löpning och pumpa muskler...

   Ja, förra året hade vi några riktigt euforiska ögonblick tillsammans. Kanske återupptar det där med bloggandet i sommar och riktar in mig lite på löpning så jag får redirecta TRG dit... om det är ok för resten av gänget såklart =)

   Radera
  6. Låter bra, som sagt, en hel sommar frmför oss!

   Radera
 2. Ha haa...vilken bitter kommentar C-M. :) Bra jobbat med skit i förgasaren...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppen Janne. alltid kul att läsa dina positiva kommentarer! /c-m.

   Radera
  2. Synd på Lulefolket som var så inne i sig själva..det ger så mycket med lite pepp från sidan av...hoppas det var en sen/seg vår som gjorde att dom inte riktigt tinat fram?:(
   Känner du ändå inte att så här efteråt att..fan..jag sprang trots allt vad gäller dåligt förbered, krämpor osv..jag gjorde det trots allt?:)
   Ska springa Våruset i Kalix på torsdag...kommer att uppmärksamma publiken hur dom för sig...hoppas på det bästa.
   //Janne

   Radera
 3. Sista kommentaren var till dig Martin.

  SvaraRadera
 4. Grattis till nytt pb CM!
  Synd att du inte kunde springa igår Martin :-(
  Ni tar det andra gänget vid nästa tävling!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Eva! Lika pepp som vanligt du, härligt! Oj jag tycker det är såå tungt att springa ibland. Det är verkligen en grisig sport det här. Jag har skolkat från löpet för att simma... och det märks och känns i kroppen. Hoppas du hade en bra löparhelg du med! /c-m.

   Radera
 5. Grattis till en bra tid, ser bra ut inför sommaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Odda, du är snäll du. Just nu känns det lite uppgivet, inte för tidens skull, men jag har många projekt på gång samtidigt. Sagt upp mig från jobbet, har uppdrag jag ska lämna in på deadlines osv. Det är svårt att hitta bra rutiner med sömn och mat och jag märker hur det påverkar min prestation. Längtar tills allt är inlämnat och fixat så ska jag se till att få fler cykel-mil i benen. Ha en bra söndag! /c-m.

   Radera
 6. HÄRLIGT!
  Men du, uppdateringarna, har du tappat bort mobilen igen?

  SvaraRadera
 7. Kanske ska läsa kommentarerna först, hoppas du är tillbaka snart :)

  SvaraRadera
 8. När ska irongirls börja fokusera på träning, och inte komma med en massa undanflykter?/ Lollo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lollo, trevligt att du besöker vår sajt! Jag förstår inte riktigt det här med irongirls. Menar du det som nedsättade att vara kvinna? Syftar du på oss? Det finns många girls som knäcker oss med hästlängder.

   Det är jobbigt att vara skadad. Har just börjat komma tillbaka. Vaknar varje morgon med smärta. Men det går bättre och bättre. Jag vill fokusera mer på träning som du skriver! Tack för uppmutran! :)

   Sen, det här med att gömma sig bakom anonymitet för att sänka andra personer på nätet... Om du vill mig något så är du välkommen att komma och hälsa på mig och berätta för mig aniskte mot ansikte vad dut tycker om min insats.

   Jag bor på Björsbyvägen 1 i Luleå. Telnummer 0739-566734. Kom så bjuder jag dig på en kopp kaffe. Välkommen!

   Mvh,

   Carl-Magnus Helgegren

   Radera