tisdag 22 maj 2012

Varmt o vindstilla

Vilar höften på cykeln. :) /c-m.

5 kommentarer:

 1. Ser skönt ut! Hur funkar nya sadeln?

  SvaraRadera
 2. Den är skön, lite bredare framtill dock. Man får liksom rätta till pungen så att den inte skaver. Ett par tighta kallingar som håller allt på plats är en bra idé. Ska prova nån sån där Y-front-modell av mesh täntke jag. Annars är den grym, inget tryck och inga domningar hittills. Har kört ca 10 mil med den. Sugen på att köpa?

  SvaraRadera
 3. Ok låter bra. En kille i klubben hade också köpt en och han noterade också bredden på den. Ja lite sugen är jag men å andra sidan sitter jag ganska bra på den jag har idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också läst lite om det, i början när man inte är van är det lätt att det nöter, men vad jag läst av andra så vänjer man sig snabbt och anpassar benföringen. Vad är du sugen på för färg? röd eller svart skulle väl passa din rigg?

   Radera
 4. Kul att läsa att du kört in dig på sadeln. Bästa byxan för mig är en tight triathlonbyxa med tunn, tunn blöja. Jag kör med Sailfish triathlonbyxa och det passar fint.

  Jag avråder från att köra med cykelbyxor med tjocka blöjor då de lätt ger veck och annat som säkert kan skapa visst skav.

  /Lars

  SvaraRadera