tisdag 2 oktober 2012

Summering!

Hej!

Jag har haft lite blogg-tystnad senaste veckan. Massor att göra med flera olika jobb, och så har jag gått och blivit förälskad och det tar en massa tid att både träna och fladdra runt på rosa moln (nej, det är inte hon på bilden ;)

Men jag håller i mina timmar. Kanske inte lika flitigt som förra veckan med 1-1,5 h/dag, men det blir iaf något varje dag. Har hunnit med några pass med ju-jutsu också. KUL!!

Dessutom har jag hunnit med att prova det "nya" gymmet på Inpuls i Shopping. Jättefin anäggning. Öppet och fräscht, nya snygga maskiner. Öppet 05-23. Perfekt att smita in och riva av lite hopprep och vikter. Rekommenderas!

I söndags så gästade vi även Actic för att prica in ett spinning-pass (Stéphane och jag). Det märks lite skillnad på grejjerna mot Inpuls, inte lika nytt, bastu finns bara när badet är öppet osv. Men det funkade också. Vikterna väger lika mycket här också!Förra helgen hade jag en fullsmockad dag: Sim, jutsu, styrke & löp. Träning x 4!
Kroppen tar lite mer form. Jag lagrar ingen onödig vikt och skjortorna krymper.
Behöver dock jobba mer på bröst och säte där jag är lite för svag.
Vintern är lång... Hörs!

7 kommentarer:

  1. Åh, vad härligt att höra om rosa moln :-) Det finns inget som ger så mycket energi som kärlek och träning - I wish you luck!

    SvaraRadera
  2. Åhå, grattis till kärleken :D

    SvaraRadera