torsdag 19 april 2012

Kom och spring Porsörundan på lördag!


*** 2012-04-21 Så gick det ***

Kolla in Luleåkamraternas hemsida om du hänga med dom och springa!

På lördag är det Porsörundan, 5km/10 km.

Start 13:00 vid Porsöhallen.
Anmälan vid start senast 1 timme före.
Kostnad: 10 km 200 kr / 5 km 160 kr.
Länk till bansträckningen.


Hjälp, nu får man bekänna färg... ses vi?10 kommentarer:

 1. You bet! Är det torrt ska jag göra en attack på sub40. Vädergudarna verkar ju inte vara på humör dock. Nånå, det kommer fler lopp i så fall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ditt monster! Mitt mål är... att springa så snabbt jag kan! ;) men en attack ska jag nog också våga mig på. Vilken sorts attack det blir återstår att se.

   Vi kanske även får ett svar på om det lönar sig mest att käka pizza eller Nemo! /c-m.

   Radera
 2. Äh, har haft mycket spring i benen på sistone och tänkte ta tillfället i akt. PB på milen är just nu 40.01 (inofficiellt). En sån retlig tid måste ändras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kör hårt! Jag har ännu inte lyckats ta mig in under 40. Lördagen känns osm ett lotteri. VI får se. Men bra att du är taggad!

   Radera
  2. Har sänkt ambitionerna rejält till "ev. delta" Har inte mått bra i veckan, har ont överallt söder om kalsongnivå och dessutom skitväder. Det kommer fler tävlingar :-/

   Radera
 3. Lycka till!
  En vacker dag ska jag springa lopp, den dagen jag lär mig springa snabbt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Emma! Kom ned och spring med oss i alla fall 5 km. Det ÄR kul att tävla oavsett nivå. Du kör ju mot dig själv, eller hur? Jag har aldrig sprungit milen under 40, första året jag var med i Kalmar så KOM JAG SIST I MÅL PÅ CYKELN (ledde pga knäskada) - fasen, det finns många som gör det här snabbare än jag - MEN DET SKITER JAG I! Alla mår bra av att testa sina gränser. Och även om det inte skulle gå som du tänkt dig så lovar jag att du kommer känna dig grymt stolt om du ställer upp. Om du springer imorgon så lovar jag att baka en pizza åt dig! Ses vi? Kom igen! Du kan!

   Radera
 4. Tyvärr inte! Mycket lockande erbjudande, men okej, nästa tävling är jag med! Jag får väl lov att lova detta nu.
  Är bara en fruktansvärt dålig förlorare, men då får jag ju helt enkelt jobba på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är alla tävlingar VM-final -med bara två deltagare: Jag och mina tidigare resultat. Vad andra håller på med, för att citera C-M, DET SKITER JAG I. Det gör att man kan sola sig i glansen när man vinner finalen och låtsas som det regnar om man kommer tvåa ;o)

   Radera
  2. Underbart Fredrik!
   Och kul Emma! Då ska jag baka en pizza åt dig!!

   Radera