onsdag 11 april 2012

Pissdag - kidnappa mig!

C-M:
- Idag är ingen bra dag. Säkerhetsavstånd 10 meter. 
 

Angry young man.

 Det blev att jag släppte barnen på kampsorten. Och istället för att vara med som tränare så tog jag med Bruno och nötte av 10 km i makliga 05:02 min/km. Efter allt stresskaffe och onda hormoner höll pissdagen på att bli en skitdag. Jag säger inget mer, men jag hann.


 

Jag tycker att budo- och dojoregler är viktiga. Det är en tusenårig tradition värd att hedra. När jag sedan hämtade grabbarna så satt det några kickers-brudar i dojon och väntade på sin kompis.  Brudarna pratade under meditationen och trots att de blev ombedda att vara tysta så väsnades dom och hade värsta attityden.Så jag sa åt dom att antigen så kunde dom hålla käften eller dra åt helvete. Vafan är det för fel på folk? (eller vafan är det för fel på mig? ;)
 
Piss- och (nästan) skitdag.
Imorgon är det nya insatser.
 
Har du också haft en pissdag? Sänd mig en tanke så sänder jag en tillbaks.

9 kommentarer:

 1. Ja, in i träningsdimman bara!
  Finns inget bättre efter en pissdag än att få träna! Brukar bli j-vligt (ursäkta svordom, dock delvis censurerad) bra pass!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Eva, idag fattar jag inte varför världen är full av idioter. Och varför ska dom trakassera mig?? Jag nöp mig en mil i alla fall. Inte lika bra som simma, men idag tog jag vad som bjöds. Visst har du simmat mycket?

   Radera
  2. Jepp, jag har simmat mycket det sista. Delvis pga min fotskada men faktiskt även för att jag den 4/8 ska delta i mixed klassen i Öloppet här i Göteborgs skärgård!!! 3,8 km simning och 33 km löpning i VÅTDRÄKT!!! Hahaha - de kommer behöva dragga efter mig ;-) Stackars min teampartner som inte får vara mer än 10 meter ifrån mig!!!

   Radera
 2. Se det såhär..i morgon en dag med nya jävlighe...möjligheter ska det vara;)
  Hoppas en känsla av inre ro infann sig senare...ingen höjdare att somna in förb...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå, jag är bra på att plocka upp bollen med en ny morgon och en ny kopp kaffe. Men ibland är livet bara motvalls och surt och man undrar vafan man gjort för att förtjäna det.
   men imorgon är det i alla fall SIM!!
   DET är balsam för själen.
   då bjuder jag på dubbla leenden för att sudda ut denna dag. ;)

   Radera
 3. Det är jobbigt med pissdagar...
  Träning är bästa botemedlet, eller att ha barn som skingrar tankarna på en.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt, och ibland borde jag bli bättre på att ta djupa andetag, men hur många ska man behöva ta??! man spängs ju till slut! ;)

   Radera
 4. Idag är en ny dag, SIMDAG kan ju bara bli bättre! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. SIMdag är ju dom bästa dagarna. Stephane ska snart åka till Frankrike och jag tror att han har satt ihop några riktiga monsterpass åt mig. Är du sugen?

   Radera