lördag 17 september 2011

Triathlondag med Lule-ligan


Lördagar har blivit synonymt med triathlon här i Luleå. Schemat ser ut så här:
10.00 Spinning med Lina på Inpuls
11.00 Löpning (minst 12 km)
ca 12:00 Simträning.
Det kallar jag en bra träningsdag! Inga andra tider att passa, ingen stress.

C-M:
Imorse vaknade jag till en ljuvlig dag. Solen sken och även om det var kallt i luften så var allt bäddat för en grym träningsdag. Så var det det där med maten. Jag vet ju att jag alltid blir hungrig bara efter spinningen. Alltså laddade jag med 300 g köttfärs och 0,5 liter nypressad melonjuice! Underbart! Sen rullade det iväg till spinningsalen och som vanligt slösade jag inte en sekund, hann precis få på mig cykelskorna när musiken dundrade igång.

Salen var full av spinningsugna, mest tjejer idag, som vanligt. Var är killarna? Det var dessutom riktigt bloggtätt idag.
Lina ledde passet.
Annika (i orange) var där.
och Linda var också där!
Alla var där... ;)
Dessutom var Andreas och Stefan med. Bra start på dagen!

Vi försökte få med oss Linda, men hon var svårflörtad idag, kanske nästa gång!


Efter en (lite för lång) växling så tog vi oss ut och sprang från stan till Ormberget där vi drog ett var runt 7,4:an och sen tillbaka till stan. Stefan och Andreas höll samma höga tempo och föll tillbaka och väntade på Lina och mig ibland. Lina ska snart till Lidingöloppet och jag, ja, jag är lite sliten i benen efter att ha kört flera löppass på raken denna vecka. Men jag är på gång! 12 km blev det i alla fall. Grymt väder!
Foto: Lina.
Väl tillbaka i stan bytte om till simkläder. Tur att jag beställt nya badbrallor, för mina har tappat formen. Först så har jag gått ned till 75 kg och storlek L fladdrar lite - och sen så tror jag att dom har fått stryk av att bo under våtdräkten och töjas fram och tillbaka. Dom får hålla fram tills Wiggle-paketet kommer.

Tvagad och fräsch var det dags att äta! Stefan (vår franske triathlet-vän och ledstjärna) hade ledde ännu ett ypperligt simteknikpass på 50 effektiva minuter och nu var vi redo för MAT (ååå vad jag älskar att äta!!!). Vi orkade inte vänta på sushi-buffén på Sushi-bar men vi åt där ändå. 14 bitar sushi försvann fort och jag är fortfarande lika nöjd som jag ser ut på bilden.

Dom här lördagarna kan jag längta efter hela veckan! Nu ska jag och hunden ge oss ut i skogen och se om vi kan hitta rådjuren från imorse ;) Han vill nog bara lukta och kanske smaka lite på dom (skulle också kunna tänka mig att smaka på dom faktiskt när jag tänker efter Mmm). Sen ja, så ska jag läsa en bok och kanske träna lite... på att städa. Tur att jag fått så mycket tips och pepp!

Imorgon är det 6 km terränglopp. Välkommen åter för att se hur jag krossar Ersnäs-motståndet med mina slitna ben...

3 kommentarer:

 1. Grymt bra sammanfattning av en fantastisk dag!!!
  TriaHÖG! :)

  SvaraRadera
 2. Fy fasen vad ni är grymma:) Bra jobbat!!

  SvaraRadera
 3. Lina: ja, vilken dag!
  Linda: jamen bra slitit på spinningen! häng på lite löp så är du med nästa gång!

  SvaraRadera