måndag 12 september 2011

Matporr och spinning

En ny vecka, nya dagar att samla ihop timmar. Nu har Martin kommit tillbaka från resor och förhoppningsvis blir det lite löpning eller spinning i veckan!

C-M:
Jag är ledsen att tråka ut alla med mer mat, men jag får inte nog av det. Vågen säger att jag stigit ett halvt kilo, med tanke på vilka mängder jag äter så är det tokigt att kroppen verkar kunna omsätta allting!

Ikväll väntar spinning, hörs då!

***

18:54 Kom just hem efter 1 timme spinning. Lugn och fin i kroppen, men trött. Måste gå och lägga mig tidigare. Upptäckte sent igår att barnen hade cykelutflykt. Jaha. Bara att ställa sig och göra matsäck, packa alla regnkläder, lasta cyklarna på bilen, packa min jobbväska, min träningsväska min matväska... och hundens mat. Plötslig var klockan 02:32 och... ja. Jag var trött imorse. Jag gillar inte att vara trött, små saker blir stora och ibland kan jag bli liksom lite nedstämd.

Seriös.
Bra spinningpass idag annars! Det bästa är att jag märker att min mjölksyratröskel har förbättrats efter spinningen och intervallerna på Ormberget. När Lina ropar att det är dags att blåsa iväg så bränner det i låren och jag skruvar upp, det där obehaget ökar och ökar, men jag andas och benen håller hela vägen. Skön känsla.

Idag hade jag dessutom glömt att packa ned t-shirt i träningsväskan och jag hade bara en tunn bomullstöja på mig som jag inte hade lust att svettas ned. Jaha. Som vanligt kommer jag in precis på klockslaget. Alla cyklar i bakre raden upptagna. Sätter mig längst fram, musiken drar igång och jag känner mig som Fabio när jag drar av mig tröjjan det första jag gör. Hmmm. Snyggt. Man borde ju vara för gammal för att skämmas, och det här är ju inte KP, men lite pinsamt var det.

3 kommentarer:

  1. Yeees snart spinn spinn spinn!! :)

    Sitter och läser om matspjälkningssystemet, så får se om jag hittar något svar på vart all din mat tar vägen?!

    Seees!

    SvaraRadera