fredag 14 september 2012

Bra mat, lite cider o vila

Jaha, nu har jag gjort det igen. Sovit så lite att jag kollapsat. Det är lite obehagligt, det är som att kroppen släcker ned. Går inte att hålla sig vaken. Jag hör knappt vad folk i omgivningen säger. Det går bra så länge jag är aktiv. Sätter jag mig ned... pang somnar på plats. Hände igår.


Igår när jag skulle hjälpa sonen med läxan så hade jag väntat för länge med maten. Förbränningen hög och kroppen ville ha energi efter sim och löp...
Så åt jag bra mat, torsk, råris och bladspenat, men det tog lite för lång tid att laga. 10 minuter senare slog koman till. Omöjligt att sitta upp. Sonen läser läxan medan jag ligger i soffan. Jag lyssnar, det går bra, han läser fint. Känner mig lite dum.Därför valde jag att ha vilodag idag. Ena sonen hos sin mamma andra hos mig. Vi såg på Iron Man (haha) och åt ostbågar och jag drack lite torr engelsk cider. Det är gott med något glas. Imorgon ska jag jobba i baren och samma på lördag så jag hade min vilodag idag istället. Underbart att släppa allt och bara sitta i soffan med hunden och sonen och kramas.

Bruno slappade också i soffan och vi gjorde mys-hög!


Jag är bara dålig på att gå och lägga i mig ibland. Som att jag inte lär mig.
Det går inte att köra dubbelpass och sova 3 timmar... Nåja, jag lyssnade i alla fall på kroppen (när det var lite för sent) men ändå. Idag tränade jag ingenting och åt både lite bra och lite skräp.

Idag har jag mailat till Monica Björn på Incykle.se för att hör mig för om spinning-utbildning. Stéphane och jag kanske ska hålla i triathlonträning så jag tänkte att det kan vara bra att vara certifierad. Vi får se. Bara ännu ett projekt för mycket? Jag undrar. Jag kan inte rå för det. Jag vill göra så mycket. Jag har inga gränser... ibland bra, ibland... kollaps.

NU är det GONATT i alla fall! ;)

4 kommentarer:

 1. Monica är bäst! Hon var en av de första som körde spinning i Sverige och jag gick på många av hennes pass. Nu är det väl yoga som hon kör mest. Är det någon som kan spinning så är det hon!
  Och ja, jag förstår precis det där med att gå in i för många projekt men i år har jag lärt mig att säga nej till vissa då jag insett att det håller inte i längden, åtminstonde inte för mig.
  Mys i soffan är inte fel - det får det bli ikväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du känner visst alla i Göteborg :)
   Det där med projekt...ja, lustigt, precis som jag läste din kommentar så kommer det en inbjudan till ännu ett oavlönat engagemang... och jag svarade nej tack! Nu kör vi Eva! /c-m.

   Radera
 2. Ta hand om dig!!!

  Monika är så jäkla grym! Jag är helt frälst! :)

  SvaraRadera
 3. C-M!

  Skärpning;)

  Vila som är återhämtningsprocess för kropp och själ, för att hålla sig frisk och rask och med en knopp som är med i matchen.
  Äh, det här vet du..var likadan själv...Zombie på jobbet under en lång tid var ett stadium som höll i sig länge.
  För att citera Fit-Eva "Mys i soffan är inte fel" och där lägger jag till -bara det det inte blir för ofta och för länge:)
  Ha de!
  SvaraRadera