lördag 1 september 2012

Tillbaka på Inpuls! Klen!


YES!! Igår var jag tillbaka på mitt favorit-gym i Luleå: Inpuls. Jag har varit borta från gymmet sedan februari, när mitt kort gick ut. Jag inbillade mig att jag skulle sköta styrketräningen hemifrån. Köpte en kettlebell, hopprep och en päronboll. Det gick bra! Första veckan. Jag har inte gjort så mycket armhävningar och rep som jag borde. Men jag har i alla fall provat!


Med ett rykande färskt kort stegade jag in på Inpuls och rev av ett första spinningpass. Inga problem. Kul! Efter det körde jag 30 minuter CORE. Problem!
 Jag är pinsamt klen i magmusklerna. Kroppen skakade och det var inte snack om några "good form" övningar här inte. Brudarna bredvid mig var som kroppsbyggare i jämförelse... och jag var som en svettig farbror som försökte hänga med. (Brudarna var f ö smikande och klädda i svarta kroppsstrumpor à la catwoman, det får man inte på hemmaträning, oftast.)


Det här kortet är från i våras, när Lina och jag lekte triathlon-träningsnarkomaner på gymmet mest varje dag. Jag kan säga att magmusklerna som jag pressade 10 och 15-kilos plattor med... dom finns inte kvar. (Dom kanske hängde med Lina till Varberg??). Jaja, det enda man kan säga är att det finns utrymme för förbättring. Hoppas att bålstyrkan jag ska jobba på ska avlasta min rygg mer så jag slipper ha ont.


På kvällen drog jag hem till Martin och drack några folköl för mycket och beklagade mig över min klenhet.
Han var mycket förstående "det är aldrig för sen att ge upp" sa han! Haha, älskar Martin. Så satt vi och ljög ett tag och jag drog Kalmar-historian i korthet. Om det inte vore för Martin hade jag aldrig börjat träna. Det var han som lurade ut mig på Ormberget dom första gångerna. Bästa kompisen och grannen!

Ha en bra helg! Här är en uppfriskande film för alla som måste köra hamster-fys pga regn!

4 kommentarer:

 1. Åh älskade inpuls! Saknad!! Ja som vi slet där ett tag, vi var grymma!! :)

  SvaraRadera
 2. Ah! Dom har väl flyttat också? Sjukt bra också om man har firma och kan dra av kostnaden för gym. Gym i hemmet brukar bli #fail

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, man ska vara grymt disciplinerad för att lösa hemma-träning. För min del måste det vara en plats med rätt miljö, annars är det lätt att börja göra något annat och skjuta upp träningen. Och, jo, Impuls finns numera även i Shopping! Jättefint!

   Radera