tisdag 28 augusti 2012

Kroppen vill ha grönsaker


C-M:

- Något märkligt hände när jag kom hem från Kalmar. Eftersom jag varit borta några dagar så var kylen tom. Väl inne på Ica så började jag lasta saker i korgen. Jag förvånade mig själv!

Har aldrig varit bra på att äta varken grönsaker eller frukt. Jag äter morötter, ärtor och bönor. /end of list/ Men när jag kom hem från Kalmar så var det som att kroppen skrek efter en massa saker. Säkert var alla förråd tomma. Så plötsligt så fann jag mig med en hög bladspenat på tallriken som jag kryddade lite som dom gör på TV och... tja tillsammans med kycklingen så var det gott!


Nu har jag just ätit en sen lunch och grundat inför 1 timme simning.
Utmaningen är att göra kosten och träningen till en rutin. Att inte hoppa jämfota för att jag lyckats en gång, eller ens en vecka. Hitta mönstret och upprepa.

På sidan Statistk C-M har jag listat en del mål. Förra året var listan full med olika tider som jag ville knäcka på olika distanser. Men jag blev olycklig av dessa gamla mål. Så de ny fokuserar mer på balansen mellan träning, kost och vila.

Äta grönsaker varje dag. Träna varje dag. Sova ordentligt varje dag. Det är en bra utmaning som alla kan anpassa efter sina ambitioner.

Ojojoj, jag känner mig sååå mogen. ;) Puss o kram.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. haha, du känner mig, fatta utmaingen... jag slår ju mellan bänkalkis och elitidrottare... XD tack för peppen! /c-m.

      Radera