tisdag 17 januari 2012

Gym med fel strategi?

C-M:
- Dagens skörd blev ett tungt gympass och en promenad med hunden (ute och deff-går som jag säger till Lina ;) Mycket överkropp, tänker att benen får sitt ändå med spinn/löp.

Men jag tänker kanske fel?

Man kanske borde satsa på muskelmassa i benen också... Nån som har nån input här?

4 kommentarer:

 1. Tror att man definitivt har att vinna mycket på att köra benträning på gymmet också! Marklyft, knäböj med stång och frivändningar kör jag - skitjobbigt och toppenbra för benmusklerna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, vi får se över det där. Martin pratar sig varm om maskinen han kallar "fis-pressen" haha, vi får lägga in den och lite knäböj med skivstång.

   Under förra säsongen var det löpning/cykel nästan varje dag så det känndes omotiverat att köra styrka i benen. Nu eller aldrig!

   Märker du nån skillnad på dina resulat när du kör styrke i benen?

   Radera
 2. Ha, har du sett cyklisters ben?! Galet stora och välpumpade. Tycker absolut att du ska satsa på knäböj, marklyft och utfall. Finns säkert anpassade cykelövningar också, antar att det är massa småmuskler kring knäna som behöver stärkas upp? Kör hårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt, jag vill ju inte utsätta mig för risken att få kycklingben!! Jag ringer och väcker Martin nu med en gång så kör vi militär-squats ;)Ok, om 2 månader så ska benen va bitiga. Du får utvärdera på spinnet!

   Radera