onsdag 11 januari 2012

75 min spinn + gym

C-M:
- Idag var en bra dag. Har jobbat på och fick reda på att 2 av mina dokumentärer har laddats ned 1,9 miljoner gånger för lyssning. Firade med 2 bra pass såklart.

Fick en grym överraskning när jag kom till Spinningen. Salen var nästan full! Många krigare som ville smaka på en 75:a ikväll!

Hejja Lina, hoppas vaden blir ännu bättre snart!

Sen var det dags för lite gym. Magen måste få sitt (hmm.. core igår)

FOKUS!
Jag märker att när vikterna blir för stora i volym är det svårare att få bra crunchar. Bättre med kettlebell, men lite jobbigare eftersom vikten ligger högre upp på bröstet.


Dips. Räcer Riccard och jag är helt överens om att dips är en sån riktig fitnessövning. Bara studsa runt som en solbränd tupp o göra dips! Hahaha!

Lina körde lika hårt som vanligt! Hon hade mer fokus på rygg. Tycker jag får nog på spinn & sim :)

Jag körde sittande press och biceps-kettlebell-curls istället.

Mupparna 1.

Mupparna 2.

Tänk vad man kan äta på kvällen om man blandar vatten, grahamsmjöl, vetemjöl, olja, salt, jäst, socker, krossade linfrön, tomatsås, rea-julskinka och mozzarella.

Vila ska man också ha. Det tar jag nu.

4 kommentarer:

 1. Grym kväll!! jag vill ha meeer! :) Bra kört!

  SvaraRadera
 2. Så många nedladdningar - nice!
  Grymt multipass!

  SvaraRadera
 3. Hade inte en aning om att du var producent till mitt absoluta favoritprogram på radion. Du är inte bara grym på att träna :-)

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha för all pepp. Japp nu känns det bra, jag har väl fler nedladdningar än Erik Saade tror jag. Hehe. Ikväll blir det youga med Jenny S. /c-m.

  SvaraRadera