onsdag 18 januari 2012

PSI-premiär

C-M:
- Det var första gången jag körde PSI idag. Jag teamade upp med Lina som visade sig vara en gammal PSI-veteran. Slog och kickade fint gjorde hon!

Jag har tränat en del boxning och för mig var det lite svårt att byta gard. Sen var en del övningar planerade så att det liksom var omjligt att hålla en vettig gard. Visst, vill man träna boxning så ska man ju gå på boxing och inte på PSI, så jag ska sluta dryga mig ;)

War faces!

Det som förvånade mig när jag kom in i salen var att det 39 tjejer och tre killar inklusive mig. Det är som vanligt: tjejerna ÄR bättre än oss killar på att träna i grupp.

Känner flera killar som drar sig för att gå på spinning, pump etc... för att deras manlighet inte tål det. Men PSI hade man ju trott att några killar skulle klara av... no.

Det som var bra var alla squats, som jag behöver. Har ju lovat Annika att jag ska ha bitiga ben inom två månader!

Men det var skönt att ta på sig handskarna och banka loss! 55 minuter gick fort och det VAR jobbigt i axlarna och jag måste börja grunda inför mitt löfte 2012.

Jag ska föverkliga en dröm. Efter Kalmar och Tjörn ska jag lägga om till boxningsträning och hösten 2012 våren 2013 vill jag gå en boxningsmatch. Oh lord. Håll tummarna för mig.

7 kommentarer:

 1. Härligt! Jag fick en säck förra året i födelsedagspresent! Det jobbiga är bara att den är så tung att jag har svårt att själv hänga upp den i anordningen i taket vilket tyvärr gör att jag inte kör med den så ofta. Annars är det grym träning och BEFRIANDE! Efter 20 minuter är jag helt slut i alla fall! Och som gammal kampsportare (taekwondo) så kan man ju inte låta bli att sparka förutom att slå :-P
  Lycka till med matchen - har du bestämt viktklass och motståndare än? ;-)

  SvaraRadera
 2. Jo, det är skönt!! Motståndaren blir grym... till att börja med blir det jag själv! Har alltid drömt om det här, lika bra att göra det. You only live twice...

  SvaraRadera
 3. Bra fight idag boxaren!!! :) Det gör vi om!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart, du är ju farlig!! tunga slag på slutet!

   Radera
 4. PSI är så sjukt roligt! Man blir bara sugen på mer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! och bra för axlarna! när man tror att sim-axlarna klarar allt efter nötta kilometer så blir man satt på plats som vanligt! vi ses där då!

   Radera