måndag 1 augusti 2011

Summering inför Kalmar Triathlon 2011

Så här startade Martin och C-M 2010. Vi började träna för Kalmar 2 månader före start. Martin hade mest löptränat och klämt en klassiker. C-M hade... ingenting! Nu ska vi kolla på hur 2011 ser ut hittills (1/8).


C-M:
- Martin och jag har samtränat rätt mycket under 2011, men jag är den enda av oss som loggar med klocka och gps. Dom här siffrorna stämmer väl för mig och ungefär för Martin. Martin har främst varit flitigare cyklist, jag kom igång lite senare.

Summa 1/1-1/8 2010 Snittpuls (totalt): 150 bpm
Löpning: 417,5 km Cykel: 385,2 km


 - Martin och jag träffades idag och käkade en massa kyckling med pasta (glutenfri) och parmesan. Vi höll båda med om samma sak: att vi känner en god styrka inför Kalmar. Särskilt efter gårdagens långkörare! Det är en fantastisk känsla att röra sig och finna stabilitet i buken, känna att kroppen svarar snabbt på impulser. Det låter kanske lite fånigt, men det är en bra känsla!

2 kommentarer:

  1. Kommer gå fint i Kalmar. Intressant det där med glutenfritt. Kanske ska testa det, blir ju ganska enkelt med en glutenintolerant fru./Odda

    SvaraRadera
  2. Det är bara att köra, jag har slarvat lite, men när jag håller mig till glutenfria pastan känns det faktiskt bättre. Vi håller på dig inför Sala den 27/8! /C-M.

    SvaraRadera