lördag 11 juni 2011

Växlingar + andra världskriget

Patrik, Martin & C-M cyklade 18 km till Karlsvik och såg ett tufft terrängpass framför sig. Men terrängen var lite för terrängig och full av brännnässlor - och luften var myggig och full av mygg.

Det blev inte den intensitet vi tänkt oss, men planen var att hitta lämningar från de 75 000 sovjetiska krigsfångar som vid andra världskrigets slut förvarades i Karlsvik.C-M tyckte att det var ett perfekt tillfälle att testa sin nya löparsko!


Träningsmöte i Karlsvik var på initiativ av  Lars Gyllenhaal som är författare och har andra världskriget som specialområde - hans blogg: http://gyllenhaals.blogspot.com/

Vi kämpade oss genom skogen och hittade lite taggtråd och fundament, men inga bajonetter eller kommunistiska flaggor. (Patrik var helt övertygad om att det borde finnas en enorm sovjetisk porr-gömma, men den hittade vi inte heller). 


Lite löpning fick vi ändå till i den ljumma juninatten. Skönt att springa ute i Karlsvik med sandstranden som motstånd.

Vi tränade växlingarna mellan cykel och löpning. Det funkade bra. Härligt att Patrik fick mjölksyra av cyklingen också - det var nog kvällens hjödpunkt! (ja förutom den mossiga skon som C-M hittade)

Cykel: 36 km
Löpning: 9 km

Dagen efter: gym + simning i sjön.

****

Patrik klagade i kommentarfältet nedan över att hans barfotalöpning inte fanns dokumenterad. Patrik, här kommer det!

3 kommentarer:

  1. Varför säger du inget om barfotalöpningen?

    SvaraRadera
  2. Patrik, nu ligger den fina filmen på din barfotalöpning uppe! :) /c-m.

    SvaraRadera
  3. Precis efter att vi skiljts åt så råkade jag hitta en träkista i sanden, fylld med aaaahaahh...en SS-vampyr har överfallit migvcmvvvvvvvf!

    SvaraRadera