måndag 20 juni 2011

Simträning med triatleter!Matrin: "Det här med bröst, det har ju funkat i alla tider!"
Att sticka och träna när man är järnpöjk är lite som att hitta på impulsiva bus som man gjorde när man var åtta. *På telefon:* "Tjena Martin, jag är sugen på bassängen, ska vi dra?!" ... "Ok, vi ses där!" Det kan vara precis efter jobbet, mitt i en dagishämtning, klockan 04 på morgonen: träningstelefonen ringer och man måste svara!

Triathlon-Lina
C-M:
- Idag var Lina på badet också. Lina bloggar på Följ en Cyklig träningstokig smålänning som flyttat till de norrländska skogarna. Det är imponerande att se hur många timmar hon klämmer in på en vecka! Förra veckan gjorde jag sex timmar, jag tror hon kör 16 i snitt! Kolla in hennes blogg!

Triathlon är inte en särskilt utbredd sport i norra Sverige, men det är spännande att se hur många som håller eller har hållt på med triathlon när man hänger på Pontusbadet. Idag träffade jag en kille från Zaragoza i Spanien, Jorge Rituerto, som hade tävlat i triathlon - och Stefan - fransosen som jag träffat tidigare. Gemensam nämnare är att alla är utlänningar, säger en del om triatlet-tätheten i Norrbotten! Det är kul att träffa nya kompisar som man kan träna tillsammans med eller bara snacka lite skit i bastun.  Idag var det triatlet-tätt på Pontusbadet, både svenskar, fransoser och spanjacker.

3 kommentarer:

 1. Vilket härligt inlägg om kvällen på pontus! :)
  Kul och se er!

  Vi får ta en långtur med cyklarna sen när du fått hem din också!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du gillade det. Jag kommer att vara där imorgon kl 09:00 igen tillsammans med Isak Sandling som också ska köra Midnight Swim. Vi kanske ses igen!

  Och JA: gärna mera cykel. Erbjudandet taget. Jag är peppad och nu verkar det äntligen som att Canyon skickar hojjen. /c-m.

  SvaraRadera
 3. Härligt med mera simning!
  Imorgon jobbar jag tyvärr!

  Härligt, hoppas racern kommer snart då!

  Lycka till imorn på simningen! Kör hårt! :)

  SvaraRadera