lördag 4 juni 2011

Vaknar hungrigIgår blev det ett kombipass med löpning 2x9 km och 1 km simning på Hertsö badhus tillsammans med fysmonstret och militären Andreas Nilsson. Andreas trippade med lätta steg och simmande som Poseidon själv.  Jag hörde inte ens något flåsande eller stånkande då jag försökte pressa på i ormbergsbacken på hemvägen. När jag kom hem efter passet, lade jag mig i soffan på övervåningen framför tv:n, och blev sedan liggande där orörlig med värkande muskler resten av kvällen (och natten). Fick ett mess av Andreas som jag nätt och jämt orkade läsa... där det stod..."det där var ju kul. I morgon lördag hänger du väl med på 20 km terränglöpning, och på söndag en cykeltur till överkalix TOR".

C-M, Vi har här funnit vår överman! ( Andreas åker Vasan på typ 5 timmar och har kommit på 2:a plats i BAM). 
Hur som helst. Vaknade i morse, Lördag, vrålhungrig. Jag behöver i kontrast till våra nyttiga råssaftcentrifugarade drinkar en riktig frukost, toppat med en halv Almondy-kaka.

Det är grejer det!

1 kommentar:

  1. Låter som ett fint pass! Kom just hem efter 1,5 km crawl. Fick fina tips av en fransmann som hette Stefan som tränat triathlon och ville cykla tillsammans. Bra att gör gör mig sällskap i monsterfrukostarna! Hoppas det blir löpning ikväll! /c-m.

    SvaraRadera