tisdag 14 januari 2014

Cervélo P3 - Ny cykel! [video]

 
När jag crashade på min cykel i augusti 2013 (3 veckor före Ironman) så lovade jag i en video att 2014 så skulle jag komma tillbaka och köra hårt på en Cervélo P3.
 
... Check!
 
 
Aldrig ge upp!
Alltid sträva framåt!
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Åh den är sååå fin!!!! :) Välkommen till Cervéloklubben :)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, älskar Bruno som emellanåt kollar upp för att sen bara lägga sig tillrätta igen.
  Grymt snygg ram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra från dig Eva! Ja, Bruno var inte lika imponerad som Stef och jag. Nu är planen att spara till lite nya fälgar, crancset etc etc. Men nu har jag den! Inget material att klaga på och det var en jättefin present till mig själv, kom perfekt nu när jag är i fin form och så. Nu längtar jag bara efter våren!

   Radera
 3. Grym Cykel!
  Ser att du har beställt den från USA (nytro.com??). Hur blev det då med tull etc?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Björn! Jo jag köpte från USA, saken var den att jag hade lite tur och hittade en 2013-modell som de hade ett paketpris på. Så trots att jag fick betala tull och moms så blev det en ok affär. Jag längtar ju efter att få köra nu kan man säga. Funderar på att dra till Spanien bara för att köra! Men det är nog långt ned på priolistan denna vår. Nu gäller löp, jobb och skolarbete! Kul att du tittade förbi! Hoppas vi hörs igen!

   Radera
 4. Ok, kul med ny cykel hursomhelst! Jag sitter och kollar på cykel från Tyskland men är osäker på storlek. Körde du en chansning eller provade du p3an innan du köpte?

  SvaraRadera
 5. @Björn: Jag körde på samma storlek som jag har på min Canyon (58), fastän det är en annan typ avcykel. Sen pratade jag med försäljaren på telefon och berättade hur lång jag var och han rekommenderade samma storlek. Så det är väl alltid en chansning när man inte kan provcykla, men det kändes ändå tryggt med tanke på att jag handlade av en cykelbutik och inte ett "webblager". Lycka till med cykelköpet!

  SvaraRadera