torsdag 16 januari 2014

Bra rutiner & liv


Den här veckan har jag laddat och försökt att "komma igång" med lite olika saker. En del är ganska stora. Som att fixa m hus och se till så att allt funkar när man vrider på med produktion...


Sen har jag skaffat mig en träningskalender för att få bättre översikt. 


Hittills ser det bra ut. Måste hitta på koder. 

Var och hämtade ägg hos en kompis som har djur. De ljusgröna är ankägg! Smakar som vanliga hönsägg fast coolare. Tack Camilla!

Jag fortsätter att äta bra saker.Det här åt jag efter simpasset idag: paprika, lök, bladspenat, riven morot, black-eyebönor, purjolök och lamm.Dagens simpass var bra. Jag förstår teknikerna på en helt annan nivå när jag är lättare i kroppen, musklerna reagerar bättre på träning och återhämtar mig snabbare. 

 Tycker vikten gör skillnad i vattnet oockså, det är lättare att känna musklerna i rygg och bål för att stabilisera och hitta en jämn rörelse.


Fortsätter med alkoholfritt. Bara positiva effekter på min träning och allmäntillstånd tycker jag. 


Idag frös vattnet så jag fick koka pasta i tinad snö. Hittade barr när jag silade av. 


Kom ihåg vilken slags triathlon du kör!

:) kör hårt, härifrån blir det bara bättre!

/c-m. 


2 kommentarer:

 1. Åh, ägg från "egen" gård. Det är verkligen lyx det! Är uppväxt med höns och det är sannerligen något speciellt med de äggen :)

  Kul att träningen går så bra för dig! Riktigt motiverande läsning som sagt. Hejjahejja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emma, tack för din kommentar. Vet du, att det känns toppen det här. Det känns som att när jag verkligen ändrade på mina rutiner och på min livsstil så kunde jag nå de där målen och de där tiderna som jag ville ha. Den här resan har lärt mig massor och fått mig att tänka på att man ibland gör saker i fel ända. Det går inte bara att träna och träna ihjäl sig om man ändå inte äter, vilar och lever sunt. Jag fattade aldrig varför jag aldrig blev snabbare i löpning och jag trodde att jag hade koll på maten, men jag åt för mycket, eller i alla fall av fel saker. Den här kosten med grönsaker, bönor, kött och fisk älskar jag! (och resultaten också! ;) Hörs!

   Radera