lördag 26 januari 2013

Vad göra idag? [video]


***
Klockan är 11:59, sovit länge. Igår satt och drack lite vin med Terje (1 2 3 4 ). Upp 06 och körde till flygplatsen. Kroppen liten efter veckan. Vilade igår. Funderar på att simma och springa.

Älskar att ligga o dra mig i sängen. Skönt med sällskap också, särskilt håriga killar. Min sambo, Bruno.


Jag tog mig till gymmet till slut och det blev i alla fall 5 km löp + 40 styrketräning.
Sonen förljde med, 8 år. Vi körde gemensamma set på olika vikter. Kul, stolt över att han orkade 20 min löp.

Träffade Jenny på Inpuls Shopping. Hon driver en blogg och skriver personligt om träning och balans i livet. Kika in om du är nyfiken -> Mindfulnessmamma

Träffade även Tomas, som har gjort mina tatueringar (utom ankaret som jag gjorde i Kairo). Jag frågade om jag kunde få fota hans ryggtavla. "Då får du med en bit av rumpan också" svarade tatueraren. Ingen blyg viol.


Klassiskt ryggmotiv.

2 kommentarer:

 1. Du ser grymt stark ut!
  Hmm, men tycker väl fortfarande att de där INTE är en av bilderna som talar till min fördel. Men, men .... Idag blir det i alla fall cirkelträning plus lite löpband. Härligt att vara inne i ett flow! /Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jenny, jag försöker komma tillbaka till höstformen vad gäller muskelmassa/kroppsfett. Vill ha så lite att bära på när jag springer och så mycekt som möjligt att trycka med när jag simmar och cyklar. En svår balansgång! Det viktiga är att tänka att det får ta tid! Hörs!

   Radera