fredag 16 november 2012

Startplats till Ironman 2013 & uppdatering

Den senaste veckan har jag haft fullt upp! Har jobbat kvällar och nätter på baren och dagarna på universitetet. Har hunnit klämma in gympass här och där, men ingen riktig tid för fys. Fokus på gym och hopprep. Känns ändå ok med tanke på att det är novemeber.


Förra helgen var jag i stockholm och passade på att träna tillsammans med kompisen Terje Carlsson. Terje är internationell frilansjournalist och pendlar mellan mellanöstern, USA och Sverige. Den senaste tiden har jag varit i Stockholm och tagit tag i sin träning ordentligt!

Här syns han bygga bröstet. Kör man den här övningen får man röka en cigg på kvällen Terje! :) Bra kämpat  med löp och gym, härlgit att se dig i form!

På hemmafronten på Inplus-gymmet i Luleå så biffar jag vidare. Här syns jag tillsammans med Petter Pettersson som hjälper Luleå Hockey med fys och styrka. Alltid ett leende och ett "hejsan!" och kolla hans biceps, SÅ funktionell! :)

I augusti tog platserna till Kalmar Triathlon slut på några dagar. Jag hade inte tråd att lösa en biljett så det blev inget. I tisdags släpptes ytterligare 350 platser. Jag var en av de 350 som fick en startplåt. Biljetter slut på 30 sekunder! Sjukt! Men glad blev jag! Så det blir Kalmar även 2013!

I somras gick jag och funderade på nya skor (ett av de mest kommenterade inläggen någonsin... löpare... skotokiga!)

Mina Asics Gel Races DS börjar ge med sig och jag märker att det dåliga greppet som de ger i snön gör att jag drar mig för att löpträna.

När jag var i Stockholm besökte jag Löplabbet Race. Helt ärligt så testade jag inte så många olika par skor. Jag gick rakt på ett par Inov8 X-talon 190. Sprang 2 min på bandet. Sen var jag fast. Det är dom här som ska ta mig igenom uppvärmningen inför Milano Marathon som jag funderar på att göra om i arpil 2013. SUPERSKÖNA!! Sen får jag se vad det blir för sko till våren eller om mina Asics håller en halv säsong till (gör dom det så har jag inte tränat tillräckligt...)

Ananrs är livet bra. LOVE is the answer som ni vet...
Underbart att vara kär, ha fullt med jobb, nu lite mera träning bara så är jag på topp... men just nu känns det som att det räcker med att vara lite bitig och att skjortorna spänner lite extra över bröstet. Det kommer många timmar fys. Inget jag oroar mig över.

Inför 2013 så funderar jag på ett lite radikalt nyårslöfte.
Det här med alkohol... vågar man vara utan till IronMan??
Den som lever får se.
Puss och kram, hälsar C-M.

6 kommentarer:

 1. Du kommer glänsa i kalmar även nästa år CM!

  Oj, jag har inte druckit en droppe sen sinkfesten..haha! Klart du vågar vara utan du är ju en järnman! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, shit, var FESTEN så avskräckande??!


   Vi får väl se, jag funderar på 1 öl/vecka. Jag tycker ju så himla mycket om öl. fan också! ;)

   Radera
 2. Känns som det kan bli svårt, med tanke på din arbetsplats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jo tanken har ju slagit mig, men det finns ju så mycket gott att smaka på. Sprit är jag inte så intresserad av, men ÖL ÄR JU SÅ GOTT! Igår hade vi fått in JJJ IPA och Punk IPA... suck, jag funedrar på att jag kanske kan sträcka mig till 1 öl/vecka (så tänker jag att man får dricka en riktigt goding då...

   Radera
 3. Åh mina favoritterrängskor! Bra val!
  Å tack för update, började undra vart du tagit vägen ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. SÅ ÖVERRASKANDE att jag har ett par skor som du har... ;)
   Jo, jag har haft så mycket att göra det senaste så jag har knappt haft tid att sova. Men det är kul! Sen blir det rätt mycket styrke+löpning numera så det är liksom inga jättestora förändringar att rapportera. Tack för kommentaren. Det ser bra ut för dig! /c-m.

   Radera