lördag 24 december 2011

Julaftons-löp

C-M:

- Det är julafton idag. Jag passade på att dra 5 km före jullunchen, för jag visste att efter några julöl så kommer motivationen att sjunka som Titanic.

Jag tänker ofta så här, att även om jag bara drar 5 km så är 5 km mer än dom som bara sitter hemma och pööösar idag.

När du vilar tränar dina motståndare! Jamen ge mig lite stigar så kör jag.

Jullunch. Jag är ju en mes. Jag är västkustare och äter inte sill. Lite jul-sushi med en vodka och en Norrlands så har vi täck in kostcirkeln.

Go jul alla!

4 kommentarer:

 1. Då kanske du behöver öva på att äta sill då? :)

  SvaraRadera
 2. Ja, helt klart. Jag måste bättra mig!

  SvaraRadera
 3. Hallå!

  Kul att se att fler verkar intressera sig för triathlon här uppe i norr.
  Jag vet inte hur er situation ser ut gällande medlemskap i någon förening ansluten till svenska triathlonförbundet men jag har själv gått i tankarna kring att det vore läge att starta upp en en förening inriktad mot triathlon i Norrbotten. Framför allt då triathlon ännu inte verkar ha slagit blom så som det gjort i södra Sverige och det kan vara bättre att koppla samman ett större upptagningsområde för att hjälpa och inspirera varandra.

  Är detta av intresse så hör gärna av er så kan vi utbyta tankar kring detta. Om inte så all lycka med ert fortsatte idrottande och era utmaningar.

  Mvh / Petter Larsson (Piteå)

  SvaraRadera
 4. Hej Petter!

  Vi har diskuterat det och faktiskt även varit i kontakt med Svenska Tria-förbundet. Det vi kom fram till var att vi var för för få för att orka ta tag i administrationen. Vi resonerade helt enkelt så att vi "tjänade" mer på att de som verkligt var intresserade anslöt sig till gemensamma träningar.

  MEN det går ju att omvärdera. Kolla upp oss på Facebook. Sök efter "Luleå Triathlon" och begär medlemskap så blir du med. Vi ska starta ett 26-veckors-schema den 13 februari, kankse något att samköra och mötas för lång/kombi-pass? Hör av dig! /c-m.

  SvaraRadera