tisdag 6 december 2011

8 km löp & rekord i säng-gående

Ibland löser man det bara. Det där förbannade hetsandet och jäktandet. Det kräver sin planering bara.

C-M:

- Jag kan knappt tro det. Klockan är 20:58 och jag ligger i sängen. Frukosten är framdukad, kläderna framlagda, barnen sover, alla har ätit bra mat, jag har sprungit 8 km... hur kan det vara så här? Varför funkar det ibland??

Egentligen så har jag ju svaret. Förberedelse. Allt jobb jag gjorde lördags och söndags... all mat! För allt blir ju så mycket lättare när maten är klar när man kommer hem med barnen. Och så slipper man blodsockerdipparna och man kan lugnt säga "det gör inget att du spillde ut glaset, det är ju bara vatten" och så ler man och är en bra pappa. För det är ju inte alltid man kan vara på det humöret när man ska rodda allt själv!

Lyckades ta mig ut på 8 km också. Det kändes lätt. Bålen är stark, höfterna är starka. 38:02 tog det och pulsen var inte så värst hög. Känns bra!

Tänker på Lina som ligger hemma och hostar och inte får träna. Bli frisk snart hörrö!

Nu ska jag läsa lite i min tria-bok och sen Zzzova och hoppas att jag vaknar precis lika utvilad som imorse 06:45. Inget dator efter 22:00 det är en bra regel. Då är det bara té och bok tills man somnar.

Nån annan som haft problem med att komma i säng?

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat med löptur och tidigt säng-gående!

    Jag somnade 22 och vaknade upp 8, däckad hela natten. Galet! Mår ändå sådär idag :( suck!!

    Tack för dina tankar!!

    SvaraRadera
  2. Planering och förberedelser är A och O om ska hinna med allt.

    SvaraRadera