onsdag 24 april 2013

Frisk i hjärtat!

 
Igår var jag på vårdcentralen och gjorde ett EKG eftersom jag haft ont i hjärtat senaste veckan. Fick träffa en superproffsig läkare som var både medkännande och kunnig.
 
 
Mitt EKG visade att jag hade en vilopuls på 40 (läkaren sa att det hade varit oroväckande om jag inte tränat så mycket, jag var "friskast i stan" :). Testet visade  att det inte är något fel på mitt hjärta. *Puh!*
 
Mest troligt så är det någon slags magkatarr som irriterar och trycker mot hjärttrakten vilket gör att det känns obehagligt i bröstet.
 
Alltså: stressa mindre, drick mindre kaffe och långsamt öka volymen på träningen igen.
 


Nu kör vi på!

10 kommentarer:

 1. Härligt att hjärtat är bra! Kör på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jonas! Det värmer, lycka till med nya Bianchin!

   Radera
 2. Härligt att höra att du mår bättre! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Eva, det gör mig så glad för alla fina kommentarer. Suger fortfarande på karamellen av vår 19 km-runda senast. Du är bäst!

   Radera
 3. Svar
  1. JA! :) verkligen, nu är det bara att ösa på!

   Radera
  2. Heja heja!
   Funderar på det här med cykel nu.
   Har en hälsena som krånglar.
   Inne på 5 veckan med Voltaren och tåhävningar.
   Har du haft dessa problem och har du något tips förutom hävningar?

   Radera
  3. Vi kan väl kolla med andra bloggläsare, jag fixar en post om det @Janne!

   Radera
 4. Bra att du kollar upp för att vara på den säkra sidan! Skönt att det inte var ngt med hjärtat. Men det är viktigt att lyssna på kroppen, har också haft en svacka nu och försöker ta det lite lugnare.
  Kul med VM !!!
  :)

  SvaraRadera
 5. Va bra att det inte var något fel på pumpen. Kan tänka mig att du var lättad av det beskedet. Då jag gjorde armén för snart 15 år sedan hade jag en incident som skrämde mig ur vettet. Vi sprang av och an mellan en sandig ås och en sumpmark. Då fick jag andnöd utan dess like. Hade aldrig upplevt något liknande före det, och ej heller efteråt. Vet fortfarande inte vad det var frågan om.

  SvaraRadera