torsdag 28 juli 2011

Snart är det Kalmar Triathlon

Om 10 dagar är det Kalmar Triathlon. C-M & Martin har tagit sig ett steg närmare sina triathlondrömmar.
Det började förra året med en ansats. C-M var helt novis på långa distanser spottade i nävarna och tänkte att "tja, jag har ju seglat över två hav, en svängom i Kalmar ska väl gå bra det med".

C-M:
- Jag var naiv. Jag körde för hårt för sent. Tränade sönder ett knä och trodde på fullaste allvar att det skulle gå lika bra med en mountain bike på tävlingen. Om en dryg vecka har det gått ett år, sedan dess har jag:

Maslows behovstrappa.
Längst ned: äta, sova.
Högst upp: Triathlon.
 Förutom allt det där så har jag haft jävligt kul och jävligt ont också. Vidare har jag träffat nya kompisar och vidgat mina prestationshorisonter. Jag har liksom klättrat lite på Masslows trappa. Det är ju fantastiskt! Hade det här varit Facebook så hade jag gillat detta. Till höger ser du att jag har allt i hela trappan. Ok, jag har en skitigt gård, ett fd förhållande med utrymme för "förbättringsgrund", lån med dålig ränta.... MEN jag simma, springa och cykla! Och om 10 dagar får vi se om det håller...

2 kommentarer:

  1. Gillar detta inlägg! Du har hunnit med mycket detta år! Det kommer gå bra i Kalmar! Du är grym!

    tack för dina peppande ord igår!! :)

    SvaraRadera
  2. Tack ska du ha Lina! Vi kommer alla att gå i mål på lördag och du kommer att göra det med bravur. Nästa Lule-tria så kör vi färsk äppeljuice igen hos mig :)

    Snart kör vi ännu hårdare! /C-M.

    SvaraRadera