fredag 4 februari 2011

Back in business!!



Den 21 januari började c-m:s vänstra knä att spöka (jag vet, detta jä*la knätjat!) efter skidåkning. Detta resulterade i en smärre depression (allvar): håglöshet, sömnstörningar och mat på oregelbundna tider. Skulle det bli en resa till Milano utan att springa marathon? (För er som inte vet så ska c-m springa marathon i Milano den 10 april)

c-m: "Luften gick ur mig, fan jag hade hade ju gjort allt rätt med uppstartsträningen, stretchat, lagom distanser, varma bad..."

Sjukgymnasten nöp i knät och frågade: "Var det bakhalt när du åkte skidor?" c-m nickade. Sen fick han en knästrumpa och rådet att köra hårt men inte för hårt. IDAG VAR FÖRSTA TRÄNINGEN SEN 21 DECEMBER... och det funkade. Martin och och c-m tog en runda på nätta 17 km på fredagskvällen och knäna höll hela vägen. Hurra! (17 km på en fredagskväll - "Är ni störda?" som Matilda Berggren i Malmö frågade hehe. Svaret är förstås Ja, fast Martin är mest störd såklart. Matilda är programledare för Ligga med P3 och har en skitcool blogg som alla borde kolla in).

Nu blir det 3 dagars benvila och lite gym i helgen på Inpuls. Back in business!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar